Gouden Vloot

waardering: cijfer: 0 van de 5
Contact opnemen - Schrijf review

www.klipperisis.nlVoor Levensgenieters

www.klipperisis.nl biedt compleet verzorgde weekendjes weg en vakanties aan. gouden vloot richt zich niet op bestaande groepen maar op alleenreizenden, stellen, vrienden, singles, broers enz. De zeilreizen vinden allemaal plaats op het grootste natuurgebied van Europa; Unesco Werelderfgoed Waddenzee, aan boord van de statige tweemast klipper Isis (1892)****.

Actief maar zeker ook ontspanning in een schitterende en gezonde omgeving. Zeilen is een avontuurlijke vakantie beleven maar ook genieten van wellness en relaxen aan dek en op de vele bijzondere Waddeneilanden.

Bij de Gouden Vloot is aan alles gedacht. Een verzorgd schip, met een bijzonder sfeervolle salon in een gezellige maritieme omgeving. Ook de faciliteiten aan boord laten niets te wensen over; wij bieden je graag de hoogste kwaliteit in comfort, service en het programma-aanbod.

Lekker en goed eten bepaalt voor veel mensen de kwaliteit van een weekendje weg of vakantie. De Isis staat bekend om haar uitstekende keuken. De maaltijden en het zeilen zijn de hoogte punten van een klipper Isis zeilreis. Proef de lokale specialiteiten of wanneer mogelijk ons Waddengoud. Zelf gevangen garnalen, oesters en mosselen zo van het Wad. Het eten is altijd supervers, lokaal ingekocht en wordt op een creatieve manier gepresenteerd.

Beleef de Gouden Vloot. Ervaar de prettige, ontspannen vakantiesfeer aan boord. Vrijheid en blijheid;. Je kunt meedoen met het hijsen van de zeilen, maar je kunt je ook terugtrekken voor een uurtje ontspannen alleen of samen met je partner.

Graag tot ziens aan boord,

Joost en Anna

 


  • : Gouden Vloot
  • : Maritiem
  • : Anna Glas
  • : Dokkade
  • : 8862 NZ
  • : Harlingen
  • : 0207860317
  • : http://info@klipperisis.nl
  • : 2885

Stuur een e-mail of vraag een offerte aan

Bericht:

Beveiligingscode

 

Gouden Vloot Harlingen

Foto's van Gouden Vloot

Gouden Vloot Harlingen (img nr 1) Gouden Vloot Harlingen (img nr 2) Gouden Vloot Harlingen (img nr 3) Gouden Vloot Harlingen (img nr 4) Gouden Vloot Harlingen (img nr 5) Gouden Vloot Harlingen (img nr 6) Gouden Vloot Harlingen (img nr 7) Gouden Vloot Harlingen (img nr 8) Gouden Vloot Harlingen (img nr 9) Gouden Vloot Harlingen (img nr 10)

Reviews van Gouden Vloot

Er zijn nog geen reviews van Gouden Vloot .