Uw Videopresentatie op Webbedrijvengids

De perfecte bedrijfsfilm

Is het niet opvallend dat er steeds vaker bedrijfsfilms of presentaties te zien zijn op internetsites, in wachtruimtes, winkels, restaurants etc? Veel bedrijven hebben al ondervonden hoe waardevol en krachtig een film kan zijn

Bedrijfspresentaties kunnen de omzet verhogen

De belangrijkste reden om een bedrijfsfilm te laten maken is uiteraard om meer producten te verkopen. Indruk maken bij potentiële klanten, informeren over de producten en/of diensten. Met als uiteindelijke doel de verkopen te laten stijgen. Een bedrijfsfilm is de ideale bedrijfspresentatie. In één keer kan op een pakkende manier duidelijk worden voor een klant waar het bedrijf voor staat en wat er allemaal mogelijk is. Het is bewezen dat bij een film de boodschap beter wordt onthouden, oftewel een zeer overtuigende manier van communicatie. Bedrijfsfilms kunnen worden gebruikt op beurspresentaties, salespresentaties, narrowcasting, in een internetfilm of om in kantoor/winkel te tonen.

imago versterken door middel van een promotiefilm

Wanneer er veranderingen binnen een bedrijf zijn, is een film de ideale manier om deze te communiceren. Bijvoorbeeld bij een uitbreiding, fusie of overname biedt het maken van een bedrijfsfilm de uitkomst door dit bekend te maken bij klanten, leveranciers en medewerkers. Denk ook aan een verslag van beurs of congres. De sprekers en activiteiten worden scherp in beeld gebracht. Of wat te denken van portretjes van de verschillende afdelingen? Ook wanneer producten of diensten worden verbreed, kan door middel van een bedrijfsfilm de totale productrange worden getoond. Denk aan films voor scholen en universiteiten, films in wachtruimtes, internet film, presentaties etc.